Claire en Joyce behalen met Reresto de eerste plaats in Nyenrode Businessplan Competitie

Bericht geplaatst op: 19-6-2017Wij zijn bijzonder trots op de prestatie van Claire van der Slikke & Joyce Meewisse die als afgevaardigden van het CGU vandaag de eerste plaats behaalden in de Nyenrode Businessplan Competitie.

De competitie is opgezet door het

  

&

 

Het is het tweede jaar dat het CGU een businessplan ingezonden heeft.


Na de pitch in de voorrondes mochten Claire & Joyce het BusinessPlan "Reresto" verdedigen. Met het businessplan sluiten de dames aan bij een maatschappelijk thema om voedselverspilling tegen te gaan

In februari hebben M&O (management en organisatie) ­leerlingen uit klas 5 al meegedaan met een dag college en workshops. 

Vanaf 2018­/2019 start het nieuwe examenprogramma in klas 4. Management & Organisatie zal dan omgevormd worden tot Bedrijfseconomie, Ondernemerschap en Financiële zelfredzaamheid. Ondernemerschap staat hierbij centraal. Het schrijven van een Businessplan is hier een mooi voorbeeld van. 

Mercurius, de CGU BusinessClub, gaat het komende jaar zich verder ontwikkelen en wil ook een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het ondernemerschap. Leuke ideeën om Mercurius te versterken? Mail naar mercurius@cgu.nl.


 Terug